Светосавске награде најбољим ученицима

Поводом школске славе Светог Саве и ове године у Свечаној сали Градске управе град Краљево организовао је доделу награда најбољим ученицима основних и средњих школа са подручја нашег града. Књиге за тридесет шесторо награђених уручили су градоначелник Краљева др Предраг Терзић и руководилац Школске управе Краљево Бојана Маринковић.

„Велика ми је част што данас можемо да поздравимо најбоље ученике наших основних и средњих школа. Школска слава Свети Сава је прилика да се подсетимо великих речи и дела нашег првог просветитеља. Такође, то је прилика да подржимо и наградимо младе генерације које настављају путем узвишених вредности. Желим да захвалим господину градоначелнику и Градској управи што су уприличили данашњу свечаност и што су наставили да дају велики значај промоцији образовања“, изјавила је Бојана Маринковић, руководилац Школске управе Краљево.

На свечаности поводом доделе светосавских награда у музичком делу програма наступили су ученици Музичке школе „Стеван Мокрањац“ из Краљева.